Nyttårskonferansen fortsetter onsdag 4.januar

Så langt har det vært veldig bra oppslutning og sterke møter i nyttårskonferansen. Pastor Karl-Axel Mentzoni underviste om fastens betydning på søndag kveld. Deretter ga Tom Jensen oss en inspirerende og solid undervisning om menigheten på mandag formiddag. Mandag kveld var en profetisk kveld der pastor Jens Garnfeldt talte om året 17 som et år der Gud setter igang nye ting og også fullfører det. Alle aldersgrupper ble inspirert til å fortsette sin tjeneste for Herren. På onsdag fortsetter det med flott undervisning ved brødrene Gunnar Østrem og Stefan Salmonsson.

Gunnar Østrem

Gunnar Østrem

På onsdag kl 1200 er det menighetens egen pastor, misjonær og evangelist Gunnar Østrem som underviser. Gunnar Østrem har vært pastor i en lang rekke menigheter i Norge, i tillegg til sin hjemmemenighet, Filadelfia her i Fredrikstad. Gunnar Østrem har en utpreget evangelistgave som han fortsatt bruker i Norge og ikke minst i Kenya som han sammen med sin kjære Hanne frekventerer jevnlig.

I onsdagskveldens møte forkynner en etterspurt forkynner over hele Norden,

Stefan Salmonsson

Stefan Salmonsson

Stefan Salmonsson. Mange husker med glede vinterkonferansene på Oppdal Kristne Senter. Der fikk man gjøre Gudsopplevelser og lærte seg møteutholdenhet når Stefan Salmonsson underviste. I Østfold er Stefan Salmonssons navn kjært og elsket i mange menigheter og kirker. Møtet starter kl 1900 og lovsangen ledes av Anette Augdahl.