Vi ses på fredager!


Ungdomsmøter

Er du ungdom og ønsker et fellesskap med andre kristne på din alder, så har du kommet til riktig sted! Hver fredag kveld har vi møter kl. 19:30 og vi ønsker at det skal være et sted hvor du kan få et ekte møte med den levende Jesus, utvikle det personlige forholdet til ham og ha sosialt fellesskap. Velkommen skal du være!

Ungdomsarbeidet retter seg hovedsakelig mot deg som har begynt i 8. klasse og er yngre enn 21 år. Er du eldre enn dette er du selvfølgelig hjertelig velkommen til våre møter, men vi vil anbefale deg å ta en tur på Filadelfia kl 11:00 og se hva som skjer der.

Selv om ungdomsmøtene er der vi ofte treffes, handler ungdomsarbeidet om mer enn bare fredag kveld og et møte i uka. Det handler om hverdagen og livet med Jesus. Vår drøm for hver enkelt ungdom er at de så tidlig som mulig får en grunnfestet tro, bygd på nåde, som ikke rokkes av omgivelsene.

Tjeneste:

Vil du delta aktivt for å gjøre ungdomsarbeidet enda bedre? Bli med i en tjeneste! Mulighetene er mange og det er bare kreativiteten som stopper oss for hva som kan gjøres. Så langt er det mulig å bli med i kafé, lovsangsteam, medieteam, teknikergruppa, vertskap, og som tweens-leder.

Ta kontakt med ungdomsleder Christoffer Christiansen for å bli med eller mer info!