Dagsarkiv: 12. september 2024


Deboras kvinner samles lørdag 14.september

Det hele starter med deilig frokost kl 0900.

Etter frokost med sosialt fellesskap er det Linn Elisabeth Aase Mentzoni som deler. Hun er en spennende kvinne som har mye på hjertet. For tiden er hun styrer for Noas Barnehage i Filadelfia. Hun har også jobbet flere år som administrator i Den norske Kirke. Mange har også sett henne som møteleder under OASE stevnene i Fredrikstad.

Dagens vertskap er Aud Alfsen.

Gled deg til en herlig lørdagsmorgen i Filadelfia.

Ja, hvis du fortsatt lurer på det, så er dette en samling kun for kvinner!

Linn Elisabeth Aase Mentzoni


Gudstjeneste med FilaKidz søndag 15.september

Taler på søndag er Johnny Stjernstrøm.

Lovsangen ledes av «Good News» med Trond Pettersen i spissen. Som vanlig er det FilaKidz og møteleder er Marie Kaasa.

Det er åpen kafe med sosialt fellesskap etter møtet.

Johnny Stjernstrøm

Trond Pettersen

Marie Mathisen Kaasa


Gudstjeneste med Roar Sørensen søndag 22.september

Roar Sørensen, Israel-kjenner, og vel kjent av store deler av Filadelfias møtedeltakere, kommer og taler søndag 22.september.

Roar Sørensen

Hans tema for gudstjenesten er: «Hvorfor skal kristne bry seg om Israel?» Det blir veldig spennende undervisning. Det vet alle vi som har hatt Roar Sørensen som guide i Israel.

I gudstjenesten leder Arvid Nymoen sangen og lovsangen. Det er også FilaKidz. Møteleder er ungdomspastor Emil Johannes Gauslaa og det er åpen kafe etter møtet.

Arvid Nymoen


Jens Garnfeldts tilbake søndag 27.oktober og mandag 28.oktober

Jens Garnfeldt er etterspurt over hele verden, så hans kalender er dessverre helt fullbooket. Det førte til at besøket i mai ble kansellert, men vi gleder oss til hans neste besøk nå i oktober.

 

Jens Garnfeldt

Begge møtene er kl 1900 i Filadelfia Fredrikstad.

Gled deg!

I møtene vil Jens Garnfeldts sterke evangeliske og profetiske undervisning som motsetter seg all konformitet, særprege møtene. I tillegg så praktiserer Garnfeldt det han underviser og taler. I alle møtene der han taler, er det betjening og mennesker blir ofte sterkt møtt av Herren til utfrielse og helbredelse, Hans forkynnelse er også med på å gi mennesker hjelp til å fortsette vandringen med Herren.

Vi gleder oss!