Hele Filadelfia synger søndag 20.november kl 1800

Kveldens gjest 20.november er i flertall. Brødrene Nymoen sammen med sin søster besøker Filadelfia og kommer til å glede forsamlingen med sin sang.

Brødrene NymoenFiladelfia er godt kjent med ett blad av familien Nymoen, nemlig Arvid Nymoen. Nå har han fått med seg sine sangglade søsken og stiller opp i Filadelfia. La det være sagt med én gang: Det er ikke unntak at søsknene opptrer og synger. Vi har booket dem for mange måneder siden og de er populære gjester mange steder på Østlandet. Siden tidlig ungdomstid har de sunget både på møter, stevner, konserter og tilstelninger.

Omstart

 

 

 

Med seg har Nymoen-klanen, pastor Einar Nymoen som betjener Salemkirken i Sandefjord, Han kommer til å holde kveldens appell. Einar Nymoen er også kjent som en av hovedattraksjonene under pinsebevegelsens sommerstevner på Hedmarktoppen. Her figurerer han som taler, møteleder, tilrettelegger, konferansier og sanger. Han er ikke bare sanger og en ordets taler, men også en ordets skribent. Hans nye bok “Omstart” vil bli solgt og signert av forfatteren selv  i forbindelse med møtet. Etter møtet åpner vi kaféen for godt fellesskap og høy trivselsfaktor.

Anette Fossum

Anette Fossum

 

Kveldens kapellmester og møteleder er selvsagt vår egen Anette Augdahl som sammen med sitt team sørger for at himmelsk nærvær fyller hele salen. Og ja, du kommer til å bli sendt hjem med “May the Good LORD Bless and Keep You”. Du kjenner det allerede nedover ryggraden, det blir kjempebra!

Når er neste “Hele Filadelfia Synger”? Kommer her nå: Neste “Hele Filadelfia Synger” finner sted søndag 18.desember kl 1800. Da kommer det til å være fokus på julesangene.

Ta med deg stemmen og humøret og vær hjertelig velkommen!

Du visste helt sikkert at hver eneste “Hele Filadelfia Synger”, er Limited Edition? Så få med deg november utgaven!