Nytt fra Gunnar & Hanne

Gunnar Østrem

26.10.2015:

Hanne og jeg har nå kommet hjem fra Kenya. Vi fikk en varm velkomst i menigheten til Niko på Ktengela. Jeg talte der den første søndagen jeg kom. Det var fint å se reaksjonen på evangeliet når det ble talt. Mange var fremme til forbønn og en herlig åpenhet for Guds ord.

Gunnar ØstremEtter møtet hadde jeg samtale med eldsterådet og byggekomiteen, hvor jeg fikk informasjon om de planer som de hadde når det gjelder den nye kirken som skal bygges. De garanterte at alle pengene som vi samlet inn skulle gå til det nye kirkebygget. Nå har de startet opp og jeg vet at det vil ta sin tid. De må bygge etter som pengene kommer inn. Men de har visjon for en stor menighet på Kitengela. Vi håper å kunne delta i det når vi skal ha en kampanje i Januar måned. Vi er takknemlig for at vår pastor med frue skal være med i denne kampanjen.

Vi er takknemlig for all forbønn i tiden som ligger fremfor oss, be at mange må få møte Jesus i denne kampanjen. Be også for Soulwinning teamet. de gjør en fantastisk tjeneste i Guds rike.

Hanne og Gunnar