Åge Åleskjær og Martin Meland kommer istedenfor Jens Garnfeldt 21. og 22.september!!

På grunn av COVID19 kommer ikke Jens Garnfeldt 21. og 22.september. Vi er så velsignet at Åge Åleskjær stiller opp på mandag og Martin Meland på tirsdag. De aller fleste kjenner Åge Åleskjær og hans frigjørende undervisning og betjening. Martin Meland har en sterk evangelistisk tjeneste og har stor frimodighet i betjening og forkynnelse. Du kommer til å bli kraftig velsignet begge dagene.

Åge Åleskjær

 

 

Martin Meland

 

Jens Garnfeldt er kjent i Fredrikstad for sine vekkelseskvelder. Nå er han tilbake igjen! Garnfeldt har gjestet Filadelfia jevnlig siden september 2015. I møtene vil Jens Garnfeldts sterke evangeliske og profetiske undervisning som motsetter seg all konformitet, særprege møtene. I tillegg så praktiserer Garnfeldt det han underviser og taler. I alle møtene er det betjening og mennesker blir ofte sterkt møtt av Herren til utfrielse og helbredelse, Hans forkynnelse er også med på å gi mennesker hjelp til å fortsette vandringen med Herren.

Mandag kveld leder Anette Augdahl lovsangen. På tirsdag kveld er det Olle Petter Olsen som tar oss med inn i Herrens nærvær!

Anette Augdahl

Anette Augdahl

Olle Petter Olsen

 

Vi gleder oss sammen med deg!

Du melder deg på til mandags møtet her!

Tirsdagsmøtet får du billett til her!

Jens Garnfeldt