Bønn tirsdag 12.mai kl 1700

Filadelfia åpner for bønnemøter fra tirsdag. Også på disse møtene er det påmelding. Det er maksimum plass til 20 personer under bønnesamlingen. Du er hjertelig velkommen! Du kan melde deg på til bønnemøtet her

I sin tale søndag 16.februar underviste pastor Karl-Axel om Guds kall til misjon. I eksemplene fra livene til Dagmar Engstrøm – norsk pinsepioner som var viktig ved starten av den tyske pinsevekkelsen i 1907 – og flere andre, fortalte han hvordan pionerene fikk åpenbaringen om  hva de skulle gjøre og hvor de skulle dra,  i bønnemøter! Ikke i vanlige møter, vekkelsesmøter! Og ikke bare fordi det var bønnemøter, men fordi det var frihet til å bevege seg i Den Hellige Ånd ved bruk av nådegavene.

I bønnemøtene i Filadelfia hver tirsdag, er det satt av 30 minutter til å be i Den Hellige Ånd, slik Skriften foreskriver. Da ber vi i tunger og priser Herren og oppbygger oss på vår høyhellige tro, før konkrete bønne-emner bes for. Kanskje ditt liv og din tjeneste skal få en boost ved å delta på bønnemøter, f.eks. i FIladelfia.

sdsd

Lovprisning med løftede hender er bibelsk